Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/header.php on line 1
Компанія PIC забезпечує безперервний генетичний прогрес в Україні - Франчайзингова компанія – лідер в галузі виробництва генетики свиней в Україні

Зараз галузь свинарства України трансформується, а ринок наближається до самозабезпечення. Тому, фундаментальні принципи племінної програми компанії PIC, орієнтованої на економічну ефективність, стають все більш актуальними в Україні.

Протягом майже 60 років компанія PIC цілеспрямовано працює над забезпеченням генетичного прогресу, щоб у її партнерів та клієнтів було саме економічно вигідне та ефективне виробництво. За минуле десятиліття компанія PIC впровадила багато новаторських розробок, серед яких такі як:

геномна селекція, заснована на родинних зв’язках, і глобальне розширення програми GN-Crossbred (ДжіЕн-Кроссбред).

Ці інструменти надали надзвичайно позитивний ефект на економіку і рентабельність виробників свинини. Крім того, цей вплив було посилено такими стратегічними кроками в компанії PIC, як придбання генетичного матеріалу у племінної компанії Hermitage (Гермітаж) в Ірландії і підписання стратегічного партнерства з датською компанією Mollevang (Мулеванг). Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо покращувати наші основні лінії L02 (Ландрас) і L03 (Велика Біла) для виробництва батьківської свинки Camborough®F1 (Камборо F1) і термінального кнура PIC337. Ці генетичні лінії як і раніше залишаються найбільш затребуваними продуктами на українському ринку.

Як ми вже відзначили, за останнє десятиліття компанія PIC провела значну роботу по впровадженню в своє виробництво нових передових технологій. Більш широка програма генетичного поліпшення компанії PIC передбачає збір достовірних даних і максимально ефективне впровадження передових технологій в області генетики. Це орієнтовано на те, щоб максимально збільшити потенціал прибутку на товарному виробництві наших клієнтів як в даний час, так і в майбутньому. Щоб розглянути вищесказане більш детально, ми зупинимося на деяких ключових прикладах нижче.

Розширення популяцій і збільшення селекційного навантаження. Розширення популяцій збільшує інтенсивність відбору. Кількість елітних ферм компанії PIC за останній час значно розширилася. На додаток до цього наші зусилля зосереджені на сучасних послідовних і точних процесах збору даних. Ключем до будь-якої генетичної програми є збір і включення в програму значущих даних за показниками, як в чистолінійних, так і в гібридних популяціях. Збільшуючи кількість елітних ферм і мультиплікаторів, а також впроваджуючи програму оцінки чистопородних тварин в умовах товарних ферм, яка називається GNX-bred (Джі Ен Крос Бред), компанія PIC інвестує значні кошти в збір даних. У програмі GNX-bred, наприклад, вимірюються і удосконалюються такі показники, як: падіж від відлучки до реалізації, рівень pH, преміальні відруби туші і різні дефекти, а всі ці показники безпосередньо впливають на ваш бізнес. Ми також продовжуємо працювати над впровадженням в систему оцінки нових показників, наприклад, ніжність текстури м’яса, яка бере участь у формуванні смакових відчуттів людини. І цей показник зараз активно розробляється в племінній програмі компанії PIC.

Використання геномних технологій. Компанія PIC впровадила використання геномних даних восени 2013 року в якості передової глобальної системи з геномної оцінки і геномної селекції, заснованої на родинних зв’язках. Компанія PIC стала першою, хто впровадив цю технологію на масштабному рівні, і в результаті цього домоглася значного збільшення точності даних і прискорення генетичного прогресу. Компанія PIC продовжує вкладати великі кошти в розвиток цієї системи, і в даний час вже генотипується більше 200 тисяч тварин на рік. Важливо розуміти, що це ще не «закінчена» технологія, і наука про використання геномних даних продовжує розвиватися. У штаті компанії PIC працюють генетики з науковим докторським ступенем, які співпрацюють з передовими дослідницькими інститутами в усьому світі, щоб гарантувати провідні позиції геномної селекції в галузі свинарства.

Вектор на технології наступного покоління. Ми працюємо не тільки над оптимізацією технологій нинішнього покоління, а й активно займаємося технологіями наступного покоління. До них відносяться дослідні проекти в області повно-геномного секвенування, аналізу даних і машинного навчання, нових так званих «оміксних» технологій, таких як метаболоміка, оцінка поведінки з використанням відео-технологій, репродуктивні технології наступного покоління, редагування геному для стійкості до вірусу РРСС та інші. Наочним прикладом інноваційного підходу компанії PIC є завершення недавнього проекту у співпраці з Рослінським інститутом. В ході цього найбільшого на даний момент проекту з секвенування сільськогосподарських тварин в світі були повністю секвеновані геноми у більш ніж 8000 племінних тварин PIC. Ця інформація про послідовність геному дає багато можливостей для майбутніх досліджень, а також в подальшому для оптимізації генетичного прогресу безпосередньо на фермах виробників.

Управління генетикою. Ми в компанії PIC впевнені, що генетичне поліпшення має сенс тільки в тому випадку, якщо воно виражається в підвищенні продуктивності у наших клієнтів. Для всіх ліній PIC використовуються всі наші ресурси генетичного управління, тому ми пропонуємо повний набір точних звітів і інструментів генетичного управління, доступних для клієнтів в режимі реального часу. Для нас дуже важливо забезпечувати максимально кращі продукти і сервіс.

Нарешті, ще одним ключовим моментом є проект зі створення великих і різноманітних популяцій свиней в різних регіонах світу. Це обумовлено не тільки прискоренням генетичного прогресу, інтенсивністю селекції, а й ще таким важливим фактором в даний час, як потенційне збільшення ризиків розповсюдження африканської чуми свиней. Ми вважаємо великим ризиком, якщо все нуклеуси або репродуктори з елітної генетикою знаходяться на території однієї країни або регіону з урахуванням сьогоднішніх реальних, регіональних і глобальних загроз здоров’ю тварин. Ми в компанії PIC добре розуміємо такі ризики, і нам важливо, щоб найкращий генетичний матеріал був доступний для українських виробників незалежно від ветеринарного статусу в Україні або в інших регіонах світу.

Як було сказано на початку статті, вся племінна програма компанії PIC, а також програма технічної підтримки, засновані як на збільшенні прибутків, так і скорочення виробничих втрат наших клієнтів. Проведення виробничих дослідів і порівняльного аналізу нашою командою з валідації продуктів продовжує доводити, що, коли всі фактори вимірюються об’єктивно і застосовуються реальні економічні показники, така програма забезпечує кращу економіку для виробників. Така перевага тільки збільшується для виробників з ще більш високим рівнем інтеграції в ланцюзі виробництва свинини.

На закінчення, необхідно відзначити, що компанія PIC виконала колосальну генетичну роботу в останні роки як по новим лініям, інтегрованим в генетичну програму, так і зі своїми традиційними лініями. І постійно компанія PIC переслідувала лише одну мету – добитися позитивного впливу на виробничі системи клієнтів навіть в умовах несприятливих обставин. На малюнку нижче ми графічно зобразили основні віхи в генетичній програмі компанії PIC за останні 7 років на тлі постійного збільшення генетичного індексу товарних тварин.

Незалежно від того, які генетичні лінії ви використовуєте на своїй фермі, сукупність збору даних, генетичних інструментів і геномної інформації формують надійну програму, яка сприяє максимальній реалізації генетичного потенціалу. Ми твердо віримо, що все перераховане вище в поєднанні зі знаннями і досвідом української команди PIC призведе до кращих результатів для українських виробників.

Генетичний прогрес в племінному поголів’ї PIC передається все швидше. А наше і ваше майбутнє виглядає багатообіцяючим, адже ми продовжуємо

постійно вдосконалюватися!!!


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/sidebar.php on line 10

Генетична компанія
PIC Україна

PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві


PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам

       

E-Newsletter

Підписуйся на новини