Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/header.php on line 1
Френістаун – нове поповнення в сімействі елітних племінних ферм PIC - Франчайзингова компанія – лідер в галузі виробництва генетики свиней в Україні

Генетичне вдосконалення і постійне вдосконалення PIC

У квітні 2020 року партія з 1000 племінних свиноматок вирушили рейсом з США на борту Boeing 747 в Дублін, Ірландія. Далі перед ними бувще шлях у Френістаун, в ірландське село, де знаходиться флагманська ферма Hermitage Genetics. Ці тварини – одні з найбільш продуктивних у світі, і вони стануть ядром елітної популяції свиней на новій фермі РIC – Френістаун.

Елітні ферми займають особливе місце в компанії PIC. Перша елітна ферма PIC була створена в 1962 році в містечку Файфілд Вік, Беркшир, Англія. З тих пір більше 15 елітних ферм з’явилися в Європі, Північній Америці та Бразилії. Ферма Апекс (Apex), звідки прилетіла партія поголів’я в Ірландію, в штаті Південна Дакота (США) і ферма Аврора (Aurora) в Саскачевані (Канада) сьогодні відомі у всьому світі як джерела першокласної генетики в свинарстві.

Перша елітна ферма PIC в м Файфілд Вік, Беркшир, Англія (зліва),

Новітня флагманська ферма Hermitage Genetics в Френістаун, Ірландія (праворуч).

Основна мета елітних ферм PIC – виробляти, розвивати і ефективно поширювати генетичні досягнення та інновації в галузі свинарства. Тварини з самим високим генетичним потенціалом вирощуються саме тут і відвантажуються для виробників по всьому світу.

Розширення елітних ферм

Традиційна модель племінної піраміди свинарства забезпечує простий для розуміння виробничий цикл, а інвестиції в генетичне поліпшення концентруються всього в декількох місцях. Однак така модель також має свої недоліки. Вона фізично обмежує розмір популяції кожної лінії, що є ключовим фактором для передачі генетичного прогресу і призводить до генетичного відставання в інших країнах.

Щоб усунути таку неефективність, в 2015 році PIC скоригувала свою систему елітних ферм. Ми перейшли від системи з генетичним ядром, зосередженої навколо двох ферм до групи елітних ферм, які разом підсилюють генетичний прогрес. PIC стала створювати елітні ферми по всьому світу, які тепер безпосередньо пов’язані один з одним за допомогою доставки сперми і живих тварин. Завдяки такому ланцюжку створюється більша популяція тварин, що дозволяє PIC збільшити інтенсивність відбору і прискорити генетичний прогрес. Це дозволяє здійснювати оперативні поставки кращих тварин з елітних ферм на ферми клієнтів PIC, а також на станції штучного осіменіння, зменшуючи генетичне відставання на їх виробництві.

РІС переходить від традиційних Єлітних Нуклеусів до системи Єлітних Ферм.

Профіль ферми: Френістаун, Кілкенні, Ірландія

Френістаун є новою елітної фермою і новим джерелом високоякісної генетики материнських і термінальних ліній. Завдяки цій фермі PIC має можливість підвищити конкурентоспроможність продукції та забезпечувати виробників в Європі і в усьому світі кращої генетикою РIC.

Hermitage Genetics та PIC вступили в стратегічне партнерство в 2017 році. Френістаун, фермерське господарство з маточним стадом 1200 голів було основним генетичним ядром селекційної системи Hermitage Genetics.

Їх селекційна система включала в себе безпосередньо ферму Френістаун, нуклеусну ферму Макаллі для батьківській лінії на 550 свиноматок, станцію штучного запліднення на 500 кнурів і спеціальне карантинне приміщення для прийому і експорту тварин. За останні 29 років тварини з ферми Френістаун відвантажувалися для виробників по всьому світу, включаючи США, Росію, Україну, Китай і Південно-Східну Азію. Тепер протягом 2020 році ферми Hermitage будуть комплектуватися племінними тваринами PIC.

Історично попит на племінні тварини з Френістауна відзначався визнаною якістю племінних свинок в компанії Hermitage, а також різними географічними факторами. На острові ніколи не було диких кабанів, що обумовлює вирощування племінних тварин з високим рівнем здоров’я. Крім того, Ірландія сприятлива для експорту з розвиненими світовими торговельними відносинами і відмінною інфраструктурою, включаючи варіанти експортної логістики як поромами, так і повітряними суднами через відповідні міжнародні термінали.

Hermitage Genetics відома своєю чудовою практикою розведення свиней. Управління елітної фермою вимагає унікальний набір навичок і строгий підхід до здоров’я і біобезпеки. Коли Hermitage і PIC об’єдналися, команда PIC була дуже вражена високими стандартами роботи на фермі Френістаун. Під керівництвом Неда Нолана і за підтримки його команди вони реалізували дуже грамотну програму розведення і селекції.

Одним з важливих принципів для команди є орієнтованість на клієнтів. Вони прагнуть перевершити очікування, відбираючи тварин високої якості і здійснюючи ефективну доставку поголів’я для забезпечення успіху клієнтів.

За словами Ніка МакКаллі, директора глобальної ланцюжка поставок PIC, завдяки Нед Нолану було легко зробити елітну племінну ферму на базі Френістаун. Ірландія – надійний світовий експортер, ферма відповідає найвищим стандартам якості і виробництва, співробітники ферми мають великий досвід в племінному свинарстві. Френістаун стане ще одним драйвером генетичного прогресу і поширення племінного поголів’я з високим рівнем здоров’я в усьому світі. Для досягнення цих цілей PIC і Hermitage продовжують інвестувати кошти в підвищення рівня біобезпеки, інноваційного обладнання для проведення тестів і комплектують ферму генетикою найвищої якості в системі PIC для виробництва материнської і термінальної ліній. В даний час свиноматки і кнури проходять карантин. Перші поставки племінного поголів’я покупцям з ферми Френістаун очікуються навесні 2021 року.

Наше і Ваше майбутнє виглядає багатообіцяючим, адже ми продовжуємо  ПОСТІЙНО ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ.

Генетична компанія
PIC Україна

PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві


PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам

       

E-Newsletter

Підписуйся на новини