Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/header.php on line 1
PIC та «ОТРАДА» вступають в стратегічне партнерство - Франчайзингова компанія – лідер в галузі виробництва генетики свиней в Україні

PIC, світовий лідер в області генетики свиней, та «Отрада», найбільший незалежний виробник і дистриб’ютор племінних тварин в Росії, раді повідомити про запуск стратегічного партнерства в першому кварталі 2020 року. «Отрада» стає ексклюзивним партнером в Росії, Казахстані, Грузії і Вірменії по наступним лініях PIC: PIC®X54 (F1 свинка), PIC®L04 (Ландрас), PIC®L05 (Йоркшир) і PIC®800 (Дюрок). Взаємовигідна співпраця об’єднає провідну племінну програму і генетику PIC і ефективну операційну діяльність компанії «Отрада» з виробництва, продажу племінних тварин найвищого рівня, а також технічного супроводу клієнтів. В результаті російські виробники отримають прямий доступ до високоякісної генетики і відповідної підтримки на місцевому рівні.

«Отрада» є однією з лідируючих компаній по виробництву і продажу племінних свиней і веде свою діяльність на території Росії вже більше 15 років, продовжуючи чинити значний вплив на розвиток російської галузі свинарства. В даний час Росія досягла самозабезпеченості у виробництві свинини, і у неї є можливість зростання і становлення в якості провідного експортера, за умови підвищення ефективності виробництва. «Отрада» планує інвестувати в інфраструктуру поставок племінного поголів’я, щоб забезпечити російським виробникам доступ до високоякісної генетики. Інвестиційні плани включають безперервний процес збору інформації про фенотипи та генотипи тварин, високоточне тестування, використання сучасного обладнання для обробки даних з метою прискорення генетичного прогресу, а також впровадження системи поставок сімені.

В рамках співпраці PIC візьме на себе управління племінною програмою для компанії «Отрада» і інтеграцію генетики «Отрада» з відповідною генетикою PIC. PIC планує застосовувати новітні технології для прискорення темпів генетичного прогресу і зосередиться на важливих для російського ринку характеристиках. При цьому PIC продовжить постачання оригінальних продуктів, таких як PIC Camborough® і PIC®337, через свою дочірню компанію «Генетика ПІК» в Росії.

Російські виробники отримають комплексну вигоду від даного стратегічного партнерства. Високоякісна генетика буде доступна їм безпосередньо без необхідності імпорту завдяки статусу «нуклеуса» свинокомплексів «Отрада» в системі PIC. Виробники в повній мірі зможуть відчути прискорення темпу генетичного прогресу як наслідок об’єднання популяцій PIC і «Отрада», реалізації на цих популяціях племінної програми PIC світового класу, а також оптимізації цілей племінної програми нових ліній PIC для російського ринку.

«Це найважливіший момент для «Отрада», – говорить Патрік Хоффманн, генеральний директор і головний акціонер «Отрада». «Генетичне і технологічне лідерство PIC, а також глобальні масштаби її діяльності доповнюють набутий досвід і глибоке розуміння «Отрадою» російського ринку. Разом ми зможемо запропонувати нашим клієнтам доступ до нових ліній PIC, що володіє генетичним потенціалом світового класу, а також локальну підтримку в реалізації цього потенціалу в фактичних показниках».

Йорган Крамер, генеральний менеджер «PIC Європа», додає: «Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з «Отрадою». Велика клієнтська база «Отрада», її досвід в області тваринництва і розуміння російського ринку роблять таке партнерство досить привабливим. Завдяки поточній діяльності PIC в Росії і новому стратегічному партнерству з компанією «Отрада» PIC зможе запропонувати російським виробникам вибір продукту, який найкращим чином підійде для конкретної виробничої системи для досягнення успіху».

Про «Отрада»

«Отрада», провідна незалежна компанія з виробництва та продажу генетики в Росії, була заснована в 2005 році Патріком Хоффманном. Сьогодні поголів’я «Отрада» нараховує 4 500 чистопородних свиноматок на виробничих майданчиках, розташованих на південному заході Росії. Клієнтами компанії є 13 з 20 найбільших російських виробників. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.otradagroup.ru.

Про PIC

PIC (Pig Improvement Company) є світовим лідером в області генетики свиней. PIC надає виробникам племінне поголів’я з генетичними характеристиками найвищого рівня, надаючи технічну підтримку в реалізації генетичного потенціалу. PIC є дочірньою компанією британської компанії «Genus», яка прагне бути лідером в області вдосконалення генетики тварин, забезпечуючи світові продовольчі потреби. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.pic.com.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном:

Наталія Горностаєва, керівник напрямку з продажу генетики компанії «Отрада», телефон +7 903 032 9606

Джек Кін, генеральний директор «Генетика ПІК», телефон +7 903 885 9616


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/sidebar.php on line 10

Генетична компанія
PIC Україна

PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві


PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам

       

E-Newsletter

Підписуйся на новини