Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/header.php on line 1
РІС Україна – ТОВ “Генетична компанія” - Франчайзингова компанія – лідер в галузі виробництва генетики свиней в Україні

Постійне генетичне вдосконалення!

Материнські лінії: Селекція на прибутковість (PICTraq)

  • РІС приділяє величезну увагу генетичному поліпшенню материнскьких ліній, як основі розвитку продуктивності своїх стад. Збільшення популяцій для більш інтесивного відбору, використання геномних технологій для більш точного відбору, нові репродуктивні технології, редагування генів та генетичний менеджмент – все направлено на те, щоб генетичний потенціал перейшов на комерційні, товарні стада, покращуючи показники, такі як: всього народжених поросят, якість поросят, молочність та кількість відлучених і т.д. Далі це передається до товарних свиней, покращуючи Їхні якості (міцність, конверсія корму, швидкість росту та якості туші).
  • Важливу роль в цьому ланцюжку вдосконалення відіграє – РІСTraq. Піктрак – це база даних. Її мета зберігання номерів тварин, їх фенотипних даних (виробничі показники, якість м’яса і т. д) і конвертування їх у індекси для кожної окремої тварини у цій базі. Це дає можливість порівнювати тварин зі своїми однолітками не лише на основі власної інформації, а й даних про тварин, з якими вона споріднена. Генетичний потенціал, що визначається через селекційний індекс, є властивою тварині здатністю забезпечувати прибутковість виробництва!
  • Піктрак – це інструмент для руху генетичного двигуна РІС вперед. Він є системою для швидкого поглинання нових технологій, одночасно розробляючи інструменти керування генетичним лагом з єдиною метою – позитивний вплив на ферми клієнтів.

Камборо®

  • Найнижчі затрати на відлучення в порівнянні з іншими постачальниками генетики.
  • Більше продуктивних днів.

Camborough® досягає статевого дозрівання раніше та має коротший інтервал від відлучки до еструса, для більш ранішого осіменіння та швидшого перезапліднення після відлучки. Як результат Camborough® є рушійною силою ефективного стада з більшою кількістю продуктивних днів за життя матки.

  Camborough® Конкурент A
Вік першого парування >203 днів 240-250 днів
Вага при першому паруванню 135-150 кг   150-170 кг  
  • Менша вартість корму.

При використання Camborough® зменшуються затрати на корм на відлучене порося, по відношенню до свиноматок конкурентів, що свідчить про її високу ефективність. В середньому, вона з’їдає на 100 кг менше корму ніж свиноматки конкурентів.

Камборо® створює додаткову цінність по всьому ланцюжку у виробництві свинини, включаючи:

  1. Найнижча вартість на відлучене порося;
  2. Внесок у високу продуктивність потомства;
  3. Можливість використання у різних умовах.

Запрошуємо українських виробників переконатися в перевагах найбільш розповсюдженої генетики в світі РІС. Компанія PIC Україна – ТОВ “Генетична компанія” пропонує для своїх клієнтів:

  1. Елітний молодняк з високим статусом здоров’я (материнські та термінальні лінії – Україна/Ірландія).
  2. Високопродуктивні гібридні свинки F1 – Камборо – Україна/Ірландія.
  3. Спермопродукція – свіжа (материнські та термінальні лінії).
  4. Програми розведення свиней для закритих стад, створені за індивідуальними вимогами клієнтів.

Геннадій Чернецький

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

79071, Україна, м. Львів, вул. В. Великого, 117/40

тел.: + 38 050 353 22 27; ел. адреса: genetic.pic.ukraine@gmail.com


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/sidebar.php on line 10

Генетична компанія
PIC Україна

PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві


PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам

       

E-Newsletter

Підписуйся на новини