Онлайн посібник містить практичну інформацію для переробників та виробників свинини.
Хендерсонвілл, штат Теннесі [грудень 9, 2021] – PIC (Pig Improvement Company) опублікували PIC Total Carcass Value Handbook, новий бізнес-ресурс для переробників та виробників свинини.
“Новий довідник охоплює практичні аспекти виробництва свинини та містить детальну інформацію про загальну вартість туші”, – каже Анджей Сосніцкі, доктор філософії, технічний директор PIC прикладної науки про м’ясо. “Читачі можуть дізнатися, як кількісно оцінюється вартість туші та як вона впливає на вартість у своїй точці ланцюга поставок”.
Довідник із загальної цінності туші PIC пояснює фактори, які сприяють якості свинини нежирної та жирної, зокрема:
Багато читачів будуть знайомі з деякими з цих факторів із Плану (проекту) якості свинини PIC, який вперше був опублікований у 1996 році. Проект PIC був одним із перших документів, у якому були викладені галузеві стандарти якості свинини. Він був прийнятий кількома галузевими організаціями як посібник, і компанія продовжує оновлювати PIC Blueprint новою інформацією, коли вона стає доступною.
“Новий посібник не замінює PIC Blueprint”, – каже Сосніцкі. “Посібник розширює концепції PIC Blueprint і надає детальну інформацію, яка допоможе нашим клієнтам і партнерам досягти успіху”.
Команда з прикладних наукових досліджень м’яса PIC розробила Довідник із загальної вартості туші PIC, використовуючи досвід, отриманий у результаті внутрішніх наукових та спільних досліджень команди, а також їхньої роботи з аудиту та аналізу об’єктів переробки свинини.
“Наша робота пов’язала нас із більшістю серед 150 найкращих систем виробництва свинини у світі. Вони часто запрошують нашу команду перевірити їхні системи, щоб переконатися, що їх практики є сучасні», – каже Сосніцкі. “Інформація в довіднику базується не лише на академічній роботі, а й на десятилітньому досвіді”.
Виробники свинини, переробники та інші професіонали галузі можуть знайти в посібнику інформацію, яка стосується їх ролі в ланцюжку поставок. Приклади включають:
“Довідник із загальної вартості туші PIC може допомогти зацікавленим сторонам усвідомити генетичний потенціал свині”, – каже Сосніцкі. “Це підтримує постійне вдосконалення в галузі виробництва свинини”.
Прочитайте або завантажте довідник із загальної вартості туші за посиланням:
pic.com/total-carcass-value-handbook
PIC (Pig Improvement Company) є світовим лідером у галузі генетики свиней. PIC надає виробникам свиней генетично найкраще племінне поголів’я та підтримує технічні послуги, щоб допомогти їм реалізувати генетичний потенціал. PIC є дочірньою компанією Genus, Британської компанії, яка має на меті започаткувати генетичне вдосконалення тварин, щоб допомогти нагодувати світ.
PIC_Andrzrej Sosnicki_113021.jpg: Andrezej Sosnicki, Ph.D., PIC Technical Director of Applied Meat Science Генетичний прогрес в племінному поголів’ї PIC передається все швидше. А наше і Ваше майбутнє виглядає багатообіцяючим, адже ми продовжуємо ПОСТІЙНО ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ!
Запрошуємо українських виробників переконатися в перевагах найбільш розповсюдженої генетики в світі РІС. Компанія PIC Україна – ТОВ “Генетична компанія” пропонує для своїх клієнтів:
Менеджер по роботі з ключовими клієнтами
79071, Україна, м. Львів, вул. В. Великого, 117/40
тел.: + 38 050 353 22 27; ел. адреса: genetic.pic.ukraine@gmail.com
PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві
PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам