Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/axzuyqhx/public_html/wp-content/themes/pigy/header.php on line 1
Посібник з максимального підвищення цінності свинячої туші - Франчайзингова компанія – лідер в галузі виробництва генетики свиней в Україні

PIC опублікували вичерпний посібник з максимального підвищення цінності свинячої туші

Онлайн посібник містить практичну інформацію для переробників та виробників свинини.

Хендерсонвілл, штат Теннесі [грудень 9, 2021] – PIC (Pig Improvement Company) опублікували PIC Total Carcass Value Handbook, новий бізнес-ресурс для переробників та виробників свинини.

“Новий довідник охоплює практичні аспекти виробництва свинини та містить детальну інформацію про загальну вартість туші”, – каже Анджей Сосніцкі, доктор філософії, технічний директор PIC прикладної науки про м’ясо. “Читачі можуть дізнатися, як кількісно оцінюється вартість туші та як вона впливає на вартість у своїй точці ланцюга поставок”.

Довідник із загальної цінності туші PIC пояснює фактори, які сприяють якості свинини нежирної та жирної, зокрема:

  1. Генетика
  2. Харчування та складання дієт
  3. Утримання свиней на фермі, під час транспортування та на переробному підприємстві
  4. Забій, обробка туші та охолодження

Багато читачів будуть знайомі з деякими з цих факторів із Плану (проекту) якості свинини PIC, який вперше був опублікований у 1996 році. Проект PIC був одним із перших документів, у якому були викладені галузеві стандарти якості свинини. Він був прийнятий кількома галузевими організаціями як посібник, і компанія продовжує оновлювати PIC Blueprint новою інформацією, коли вона стає доступною.

“Новий посібник не замінює PIC Blueprint”, – каже Сосніцкі. “Посібник розширює концепції PIC Blueprint і надає детальну інформацію, яка допоможе нашим клієнтам і партнерам досягти успіху”.

Команда з прикладних наукових досліджень м’яса PIC розробила Довідник із загальної вартості туші PIC, використовуючи досвід, отриманий у результаті внутрішніх наукових та спільних досліджень команди, а також їхньої роботи з аудиту та аналізу об’єктів переробки свинини.

“Наша робота пов’язала нас із більшістю серед 150 найкращих систем виробництва свинини у світі. Вони часто запрошують нашу команду перевірити їхні системи, щоб переконатися, що їх практики є сучасні», – каже Сосніцкі. “Інформація в довіднику базується не лише на академічній роботі, а й на десятилітньому досвіді”.

Виробники свинини, переробники та інші професіонали галузі можуть знайти в посібнику інформацію, яка стосується їх ролі в ланцюжку поставок. Приклади включають:

  1. Інструменти та найкращі методи для вимірювання таких аспектів якості свинини, як pH, колір, ніжність та мармурованість.
  2. Пояснення, на які аспекти якості свинини є вплив на фермі, а на які при переробці

“Довідник із загальної вартості туші PIC може допомогти зацікавленим сторонам усвідомити генетичний потенціал свині”, – каже Сосніцкі. “Це підтримує постійне вдосконалення в галузі виробництва свинини”.

Прочитайте або завантажте довідник із загальної вартості туші за посиланням:

pic.com/total-carcass-value-handbook

PIC (Pig Improvement Company) є світовим лідером у галузі генетики свиней. PIC надає виробникам свиней генетично найкраще племінне поголів’я та підтримує технічні послуги, щоб допомогти їм реалізувати генетичний потенціал. PIC є дочірньою компанією Genus, Британської компанії, яка має на меті започаткувати генетичне вдосконалення тварин, щоб допомогти нагодувати світ.

PIC_Andrzrej Sosnicki_113021.jpg: Andrezej Sosnicki, Ph.D., PIC Technical Director of Applied Meat Science Генетичний прогрес в племінному поголів’ї PIC передається все швидше. А наше і Ваше майбутнє виглядає багатообіцяючим, адже ми продовжуємо ПОСТІЙНО ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ!

Запрошуємо українських виробників переконатися в перевагах найбільш розповсюдженої генетики в світі РІС. Компанія PIC Україна – ТОВ “Генетична компанія” пропонує для своїх клієнтів:

  1. Елітний молодняк з високим статусом здоров’я (материнські та термінальні лінії – Україна/Ірландія).
  2. Високопродуктивні гібридні свинки F1 – Камборо – Україна/Ірландія.
  3. Спермопродукція – свіжа (материнські та термінальні лінії).
  4. Програми розведення свиней для закритих стад, створені за індивідуальними вимогами клієнтів.

Геннадій Чернецький

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

79071, Україна, м. Львів, вул. В. Великого, 117/40

тел.: + 38 050 353 22 27; ел. адреса: genetic.pic.ukraine@gmail.com

Генетична компанія
PIC Україна

PIC - найбільша міжнародна компанія, що працює в галузі генетики та селекції в свинарстві


PIC Україна – франчайзингова компанія, яка постачає високоякісну генетику PIC усім українським свинофермам

       

E-Newsletter

Підписуйся на новини